Oskorušovica
Odborníkmi označovaná ako „kráľovná medzi pálenkami“. Unikátny destilát z veľmi vzácnych plodov jarabiny oskorušovej, ľudovo nazývanej "oskoruša", dnes pomaly zabudnutej a vzácnej liečivej rastliny. Plody sa zberajú vo fáze najvyššej zrelosti tzv. "hniličky" zhruba od polovice septembra, zber trvá cca 6 týždňov. Vydestilovaný mok dozrieva pred fľaškovaním ešte min. 12 mesiacov. Výsledkom je destilát nezameniteľnej chuti a arómy, vhodný pri problémoch s trávením. Vzhľadom na svoju výnimočnosť a vzácnosť je vhodný aj ako darček pre výnimočných ľudí.
Tovar skladom odosielame do 24h
Osobný odber na predajni v Nitre
Doručenie aj do Zásielkovne/Packeta
Výhradne kvalitný slovenský alkohol